Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Valentijn fotoshoot

Zoek je een bijzonder en origineel VALENTIJNSCADEAU waar je nog jaren van kunt genieten? Met een VALENTIJN FOTOSHOOT verras je jouw geliefde wel drie keer!

Een luxe cadeaubon om jouw geliefde mee te verrassen op Valentijnsdag, gedrukt op 400grams kwaliteitspapier en gepersonaliseerd met jullie eigen namen

+

Een fotoshoot van 1 uur op een fijne buitenlokatie, zodat jullie ontspannen de liefde kunnen vieren

+

Een mooi linnen fotoalbum van 15×15 met de mooiste foto’s, waarvan jullie samen nog lang kunnen nagenieten

+

20 digitale foto’s, realistisch nabewerkt en opgeleverd in webformaat en printformaat

+

Een Fotoshoot Styling Guide, met mijn beste tips voor je kledingkeuze bij een fotoshoot

WIE gaat jullie fotograferen?

Ik ben Nathalie

Ik ben Nathalie: Valentijn van mijn grote liefde, moeder van een lief dochtertje, en natuurlijk ook fotograaf. Daarbij houd ik van lezen (van klassieke literatuur tot guilty pleasure romans), lekker eten (van haute cuisine tot een goeie hamburger) en reizen (van de Benelux tot Bali).

Door de jaren heen zijn mijn foto’s gepubliceerd in zowel nationale als internationale magazines. Maar waar ik echt gelukkig van word? Het beste uit de persoon voor mijn lens naar voren brengen, en daardoor mensen blij maken met mijn foto’s!

Magazine referenties

Meer weten? Lees meer op mijn about pagina of check mijn Instagram!

HOE gaat een VALENTIJN FOTOSHOOT in zijn werk?

stap 1 : Bestellen

Allereerst zorg ik dat je die prachtige cadeaubon op Valentijnsdag kunt geven! Hiervoor kun je het contactformulier onder aan deze pagina invullen, zodat ik jouw contactgegevens heb – en weet welke namen ik op de cadeaubon kan zetten.

Ik stuur de cadeaubon zo snel mogelijk per post naar je toe, zodat je de bon op tijd in huis hebt. De cadeaubon past trouwens gewoon door de brievenbus; je hoeft dus niet thuis te blijven voor de bezorger.

En ben je bang dat de post misschien niet op tijd is? Dan kan ik je een digitale versie van de cadeaubon opsturen, zodat je altijd iets kunt laten zien Valentijnsdag.

Wanneer ik de cadeaubon heb verzonden, stuur ik je op dezelfde dag per e-mail een factuur voor de Valentijn Fotoshoot: Die kun je binnen 2 weken voldoen.

stap 2: Voorbespreking

Wanneer jullie de datum en tijd van de fotoshoot willen inplannen, nemen jullie contact met mij op. Ik stuur jullie dan gelijk mijn Fotoshoot Styling Guide met mijn beste tips, zodat je weet wat voor soort kleding het goed zal doen op de foto. We gaan dan ook de lokatie voor de fotoshoot bespreken. Omdat ik met daglicht zal werken, zullen we kiezen voor een mooie buitenlokatie. Ga je voor een plekje in de natuur, of juist in de stad? Er zijn zo veel prachtige plekken om buiten een fotoshoot te doen; kijk voor inspiratie vooral even in mijn portfolio!

Heb je eigenlijk nog niet echt een beeld bij de lokatie? Geen nood; ik weet ook nog een hoop leuke plekjes in en rond mijn woonplaats Renkum!

stap 3: Fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot ontmoeten we elkaar op de gekozen lokatie. We kunnen dan even kennis maken en eventueel wat ideetjes bespreken; daarna gaan we aan de slag!

Ik begin rustig met foto’s maken, en geef jullie kleine aanwijzingen en oefeningetjes zodat jullie mooi op de foto komen te staan. Door mijn ervaring als modefotograaf weet ik precies wat voor pointers er voor zorgen dat jullie prachtig op beeld komen! Het maakt dus niet uit of je vaak bent gefotografeerd of niet; ik zorg dat jij straks mooie, spontane foto’s van jou en je geliefde hebt!

Wat ik het belangrijkst vind is dat jullie samen lekker jezelf kunnen zijn. Hier door krijg je ook de leukste en meest geloofwaardige foto’s. Relax; jullie zijn tijdens de fotoshoot samen om jullie liefde te vieren. En ik volg jullie op een ontspannen manier vast met de camera; op bepaalde momenten zullen jullie zelfs even vergeten dat ik er ben!

stap 4: Oplevering

Na de Valentijn Fotoshoot ga ik thuis aan de slag met de foto’s. Ik selecteer de mooiste beelden om jullie in webformaat en in printformaat op te leveren. Ik maak een mooie combinatie tussen kleur en zwart-wit, en neem daar in ook jullie voorkeur mee. Jullie krijgen de bewerkte beelden ter beschikking door middel van een digitale download.

En als kers op de taart maak ik voor jullie ook een luxe mini-album van 15×15, geprint op hoogwaardig fotopapier en met een linnen omslag. Voor ik deze naar jullie opstuur controleer ik deze persoonlijk, zodat jullie verzekerd zijn van de mooiste resultaten. Met dit fijne album kunnen jullie samen nog lang nagenieten van de prachtige resultaten!

VALENTIJN FOTOSHOOT

luxe cadeaubon + verzendkosten
voorbespreking per e-mail
Fotoshoot Styling Guide met kledingtips
1 uur fotografie op lokatie
Begeleiding poseren
Realistische nabewerking
20 digitale foto’s in web- en printformaat
Linnen fotoalbum 15×15 + verzendkosten

285 euro

prijs inclusief btw
inclusief reiskosten binnen 15km vanaf Renkum

 

Ja! Stuur me dit bijzondere VALENTIJN FOTOSHOOT cadeau – voor prachtige foto’s en een blijvende herinnering

  Jouw contactgegevens

  De cadeaubon is voor

  Adres voor verzending van de cadeaubon

  Opmerkingen


  Bij het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring voor de aanschaf van dit product

  Heb je nog VRAGEN over deze VALENTIJN fotoshoot?

  Neem gerust even CONTACT met me op!

  DIT zeggen mijn KLANTEN over hun fotoshoot

  Wat een bijzondere love fotoshoot op de Renkumse heide. We hadden met Nathalie afgesproken om onze eigen stijl aan te houden voor een zo persoonlijk mogelijke uitstraling. Dat heeft geresulteerd in een serie foto's die liefde, smaak en rust uitstralen. Nathalie heeft door haar ruime ervaring in onder andere de modefotografie oog voor stijl en details. We kunnen niet anders dan deze vakvrouw aanbevelen om dát vast te leggen wat je dierbaar is... Professionaliteit en spontaniteit maken dat alle foto's zo in elk magazine of glossy passen. Dankjewel voor deze mooie serie!

  – George & Joke

  Ik heb contact gezocht met Nathalie omdat ik graag weer eens wat bijzondere foto's van mezelf wilde. Vakantiekiekjes zijn leuk hoor, maar ik wilde mezelf graag door een professionele lens zien. En dat is zeker gelukt! De shoot was goed geregeld, en de dag zelf was gezellig en ontspannen - ondanks dat ik het spannend vond om voor de camera te staan. Nathalie stelde me echt op mijn gemak en dat is terug te zien aan de foto's: Ik sta er op zoals ik ben, maar dan nét een beetje mooier ;)

  – Eline

  Na lang piekeren heb ik bij Nathalie een fotoshoot geboekt. Maar tijdens het mailcontact en ook bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak. Eerst ideeen doorspreken, een kop thee, en dan aan de slag. Tijdens de shoot was de communicatie goed, zodat we tijdens het fotograferen een goed beeld konden vormen over de eindresultaten. Door een hele fijne samenwerking, vol met respect en creativiteit, zijn er prachtige foto's uitgekomen. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en zou het zo weer doen!

  – Indi

  Wat ben ik blij met de foto's die Nathalie heeft geschoten. Ik maak schilderijen en het was zo fijn dat Nathalie zich aangetrokken voelde tot dat proces. Ze heeft oog voor ambacht en detail en ik voelde me enorm op m'n gemak voor de camera - en dat is echt heel knap van haar. Ze zorgt voor een mix van gemoedelijkheid en professionaliteit. Wil je ook werkzaamheden prachtig laten vastleggen door een vakvrouw, dan zou ik haar zeker adviseren.

  – Andrea

  Het was een feestje om met Nathalie te mogen werken! Vanaf moment één voelden mijn zus en ik ons helemaal vrij. Nathalie stelt je heel erg op je gemak en weet je tussendoor erg goed vast te leggen. Daarbij is zo'n shoot hartstikke gezellig, en is Nathalie ook nog eens heel erg professioneel. Het is zeker een aanrader om een shoot bij haar te doen! Dankjewel voor alles Nathalie!

  – Babette

  Lieve Nathalie, Enorm bedankt voor de prachtige en waardevolle plaatjes. Naast een topfotografe ben je ook nog eens een ontzettend lieve en warme persoonlijkheid. Ik gun het iedereen om door jou gefotografeerd te worden! Liefs,

  – Machteld

  Veelgestelde VRAGEN

  Ik vind het eigenlijk maar spannend om op de foto te gaan!

  Ik begrijp je! Op de foto gaan kan best wel eens een beetje onwennig voelen. Als fotograaf prik ik daar snel genoeg doorheen, en weet ik hoe ik de mensen die ik portretteer op hun gemak kan laten voelen.

  Mijn beste tip: Door jezelf niet te serieus te nemen, gewoon jezelf te zijn en door een beetje lol te maken krijg je de leukste foto’s. En voor alles wat je niet in de hand hebt voor de foto (zoals onflatteuze houdingen en ogen die half dicht zijn): Heb vertrouwen in mij als je fotograaf. Ik zorg er voor dat jij alleen mooie, authentieke foto’s van jezelf krijgt!

  Want uiteindelijk beloof ik dat je tijdens de fotoshoot een leuke tijd zult hebben – en dat je daarna prachtige foto’s krijgt waar je de rest van je leven van kunt genieten.

  Weet jij een leuke lokatie voor de fotoshoot?

  Ik woon in Renkum; een dorpje in Gelderland aan de rand van de Rijn, maar ook aan de rand van de Veluwe. Ik weet hier in de buurt enorm veel prachtige buitenlokaties om te fotograferen; mooie stukjes bos, uitgestrekte velden, bloeiende heide, maar ook kleine strandjes of leuke kleine waterpartijen. Elk seizoen heeft wel iets bijzonders dat het mooi doet op de foto.

  Wil je jouw Valentijn Fotoshoot juist iets anders aanpakken? Denk er dan eens aan om als fotoshootlokatie de stad te kiezen! Zo ligt Renkum slechts 5km van Wageningen, met haar mooie oude standscentrum. Gezellige bakstenen huisjes, mooie gevels, ouderwetse lantaarnpalen en een mooi groen parkje.

  Als je de kant van Renkum uit komt, hebben we sowieso keuze genoeg! En mijn reiskosten tot 15km rondom Renkum zijn bij de prijs inbegrepen.

  JA! Ik wil dit waanzinnige KADO