Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Reportage fotoshoot

Bij een reportage fotoshoot volg ik je met de camera voor een ongedwongen serie foto’s. Jij – samen met de mensen van wie je houdt – op een fijne lokatie, waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Een persoonlijk aandenken voor in een album, of met een ereplekje aan de muur: Dit zijn prachtige herinneringen om het leven te vieren!

VOORBEELDEN VAN REPORTAGE FOTOSHOOTS

Stelletjes

Jij en je partner vieren de liefde tijdens deze fijne fotoshoot! We zoeken een mooi plekje waar we mooi materiaal kunnen fotograferen. Misschien wil je mooie foto’s voor aan de muur, in een album, of in een leuke foto-box? Of gebruik je de foto’s voor je huwelijksuitnodigingen? Hoe dan ook; we leggen een moment vast om nooit te vergeten!

Gezinnen

Kinderen worden zo snel groot… Met een fotoshoot zetten we de tijd gewoon even stil! We kiezen een fijne plek om te fotograferen, zodat jij en de kinderen lekker kunnen spelen, knuffelen en ravotten. Misschien volg ik jullie tijdens een boswandeling, of juist tijdens een relaxte middag in de tuin? Geen geijkte plaatjes waar iedereen op een rijtje geforceerd zit te lachen, maar fijne foto’s waar jullie lekker jezelf mogen zijn. En omdat ik de camera bedien, staan jullie voor de verandering allemaal op de foto! Een mooie herinnering voor later, en een liefdevol kado voor je hele gezin.

Vrienden

Wil je met je vriendengroep – of met je bestie – iets leuks meemaken? Wanneer je samen een fotoshoot boekt houd je er ook nog eens leuke resultaten aan over! Met zijn tweetjes lekker relaxed op de foto, of juist ongedwongen en lekker gek met een hele groep: Een fotoshoot is niet alleen een hele leuke ervaring, maar ook de perfecte manier om jullie vriendschap te vieren!

Families

De hele familie vastleggen, maar dan op een leuke en ongedwongen manier? Door een leuke reportage fotoshoot in te plannen wordt jullie samenzijn een blijvende herinnering! Ik volg jullie met de camera op een leuke lokatie (misschien wel tijdens jullie familiedag of familieweekend?) en zorg dat iedereen fijn op de foto komt te staan. Geen cliché-matige groepskiekjes, maar prachtige foto’s zoals jullie familie écht is. Maak de dag compleet door de foto’s te bundelen in een mooi album, in een leuke foto-box, of lijst je favorieten in voor een ereplekje aan de muur.

Ben je op zoek naar een fotoserie zoals je in de bladen ziet – voor jezelf of voor je bedrijf? Met meer tijd voor fotografie en de ruimte om van kleding en van lokatie te wisselen?
Bekijk dan ook even de editorial fotoshoot.

WAT KRIJG JE BIJ EEN REPORTAGE FOTOSHOOT?

Een voorbespreking om de sfeer en de lokatie van de fotoshoot te bepalen

+

Een korte kennismaking voor we beginnen met fotograferen

+

Voldoende tijd voor fotografie om goede resultaten te bereiken

+

Professionele en realistische fotonabewerking

+

15 tot 40 nabewerkte fotobestanden in webformaat en printformaat

+

Mogelijkheid om afdrukken, ingelijste foto’s of een album van de fotoshoot na te bestellen

Een fotograaf met een liefde voor mensen

Iedereen is anders op een fotoshoot. De één staat zonder problemen voor de camera, de ander vindt het juist een beetje spannend.

Maar één ding heb ik in mijn jaren als modefotograaf wel geleerd: Iedereen heeft iets bijzonders dat hen interessant maakt. Dat kan een mooi profiel zijn, een prachtige glimlach, of juist een prettige uitstraling: Het is mijn taak om die punten die een persoon zo mooi en uniek maken op de foto naar voren te brengen!

ik ben Nathalie, en naast fotograaf die haar werk in verschillende nationale en internationale bladen heeft zien staan ben ik ook de vrouw van mijn eerste vriendje en de moeder van ons lieve dochtertje. Toen ik merkte dat ik met mijn werk een andere weg in wilde slaan besloot ik me te richten op dat wat me het meest gelukkig maakt: Het fotograferen van mensen op een gezellige en ontspannen manier – maar dan met dezelfde kwaliteit van in een magazine.

Of je nu puur voor jezelf eens mooi op de foto wilt staan, of juist voor je bedrijf, met je partner, je gezin of met je familie: Bij mij ben je aan het goede adres!

Meer weten? Lees meer over mijn referenties of check mijn Instagram; daar deel ik regelmatig meer over mezelf en mijn werk.

HOE GAAT EEN REPORTAGE FOTOSHOOT IN ZIJN WERK?

stap 1: Voorbespreking

Vooraf bespreken we wat jouw plannen zijn voor de fotoshoot. Misschien wil je een ongedwongen fotoserie met een klein gezelschap, of wil je juist met een grotere groep op de foto? Wil je je partner verrassen met een leuke couple-shoot, of wil je iets leuks doen met een vriend of vriendin?

Daarbij kijken we ook naar de lokatie voor de reportage. Ga je voor een plekje in de natuur, of juist in de stad? Of zou je het juist leuk vinden als ik je in of rond je eigen huis kom fotograferen?

Heb je eigenlijk nog niet echt een beeld bij de lokatie? Geen nood; ik weet ook nog een aantal leuke plekken in en rond mijn woonplaats Renkum!

stap 2: Fotoshoot

We ontmoeten elkaar op de fotoshoot lokatie. Eerst kletsen we even bij om kennis te maken en bekijken we de mogelijkheden ter plaatse. Daarna gaan we aan de slag!

Ik begin rustig met foto’s maken, en geef je aanwijzingen als dat nodig is. Door mijn ervaring als modefotograaf weet ik precies wat voor pointers er voor zorgen dat jij goed op de foto komt te staan. Het maakt dus niet uit of je vaak bent gefotografeerd of niet!

Maar wat ik het allerbelangrijkste vind is dat je lekker jezelf kunt zijn. Dit zorgt ook voor de leukste en meest geloofwaardige foto’s, en dus voor het mooiste resultaat. Samen maken we er een mooie en leuke shoot van!

stap 3: Nabewerking

Bij de nabewerking bekijk ik welke foto’s het best zijn gelukt. Ik selecteer het beste materiaal: De foto’s met de meest sprekende gezichtsuitdrukkingen, de beste houdingen, en de andere zaken die een foto écht goed maken. Het maken van deze eindselectie hoort bij mijn stijl en kennis als vakfotograaf: Dat kun je dus met een gerust hart aan mij overlaten.

Daarna bekijk ik per foto of deze het meest zal spreken in kleur, zwart-wit, of beiden. De nabewerkingen die het best passen worden bij de oplevering toegevoegd. Indien je vooraf een voorkeur voor kleurenfoto’s of juist voor zwart-wit foto’s hebt aangegeven, houd ik daar natuurlijk rekening mee!

stap 4: Oplevering

Wanneer ik de foto’s heb nabewerkt stel ik die ter beschikking door middel van een digitale download. Je krijgt de foto’s in webformaat – bijvoorbeeld voor je social media of om door te sturen aan vrienden en familie – en op printformaat. Deze laatste bestanden zijn erg groot, maar die kun je wel gebruiken mocht je de foto’s af willen drukken.

En vind je dat de resultaten een mooi plekje aan de muur of in een album verdienen? Dan kan ik een mooie print voor je inlijsten, een foto-box samenstellen of een album voor je maken. Zo kun je ook thuis blijven genieten van de prachtige resultaten!

REPORTAGE FOTOSHOOT
mini

Voorbespreking
Kennismaking
1 uur fotografie
Begeleiding poseren
Realistische nabewerking
15 digitale foto’s
in web- en printformaat

incl. reiskosten binnen 15km vanaf Renkum (daarna 0,35ct. per km)

 

295 euro

(prijs incl. btw)

REPORTAGE FOTOSHOOT
regular

Voorbespreking
Kennismaking
1,5 uur fotografie
Begeleiding poseren
Realistische nabewerking
25 digitale foto’s
in web- en printformaat

incl. reiskosten binnen 15km vanaf Renkum (daarna 0,35ct. per km)
mogelijkheid om een mini-album van de shoot aan te vragen

330 euro

(prijs incl. btw)

REPORTAGE FOTOSHOOT
plus

Voorbespreking
Kennismaking
2 uur fotografie
Begeleiding poseren
Realistische nabewerking
40 digitale foto’s
in web- en printformaat

incl. reiskosten binnen 15km vanaf Renkum (daarna 0,35ct. per km)
mogelijkheid om een mini-album of een luxe album van de shoot aan te vragen

375 euro

(prijs incl. btw)

Wil je liever een uitgebreide fotoshoot – voor jezelf of voor je bedrijf – met een speciaal voor jou ontwikkeld concept? Met meer tijd voor fotografie en de gelegenheid om van outfit en van setting of lokatie te wisselen? Bekijk dan ook even de editorial fotoshoot.

Testimonials

Wat een bijzondere love fotoshoot op de Renkumse heide. We hadden met Nathalie afgesproken om onze eigen stijl aan te houden voor een zo persoonlijk mogelijke uitstraling. Dat heeft geresulteerd in een serie foto's die liefde, smaak en rust uitstralen. Nathalie heeft door haar ruime ervaring in onder andere de modefotografie oog voor stijl en details. We kunnen niet anders dan deze vakvrouw aanbevelen om dát vast te leggen wat je dierbaar is... Professionaliteit en spontaniteit maken dat alle foto's zo in elk magazine of glossy passen. Dankjewel voor deze mooie serie!

– George & Joke

Het resultaat is zo mooi geworden! Eerlijk gezegd had ik dat ook wel verwacht, gezien het eerdere werk van Nathalie. Toch leek het me spannend, omdat ik zelf geen model ben. Maar tijdens de shoot was de sfeer niet alleen ontspannen, maar ook echt leuk. Op gemoedelijke wijze kreeg ik veel nuttige aanwijzingen, waardoor ik me niet onzeker hoefde te voelen. De foto's zijn niet alleen heel mooi geworden, maar ook realistisch en professioneel. En dat is precies wat ik wilde!

– Kim

Nathalie is een heel fijne fotografe. Ze luistert goed naar jouw wensen en geeft waar nodig aanwijzingen om het perfecte plaatje neer te zetten. Het typische poseren gebeurt zelden; "wees maar gewoon jezelf" zegt zij dan! Ik kan iedereen aanraden om met Nathalie te werken; ze is getalenteerd, laat je enorm op je gemak voelen, en zet samen als team prachtige plaatjes neer.

– Patty

Veelgestelde vragen

Wat is een geschikte lokatie voor een reportage fotoshoot?

Bij een reportage fotoshoot blijf je op één lokatie. Een lokatie waar je de ruimte hebt om je vrij rond te bewegen op de foto’s is dus fijn! Denk hierbij aan een mooie plek in de natuur (zoals het bos, het strand of de heide), een leuke plek in de stad (wat rustiger zoals bij wat oude vestingsmuren, of juist wat drukker bij een gezellig winkelstraatje met passanten) of misschien wel bij jou thuis of in je eigen tuin. Houdt er wel rekening mee dat we een lichte lokatie moeten kiezen; bij reportage fotoshoots werk ik voornamelijk met daglicht.

Wat nou als ik geen leuke lokatie kan verzinnen?

Geen nood; in en rond mijn woonplaats Renkum heb je allerlei leuke plekjes in de natuur om te fotograferen: Het ligt namelijk aan de rand van de Veluwe! Zo heb je hier bossen, velden, uiterwaarden en de heide. Stuur me een mailtje, dan kan ik je er alles over vertellen.

Kan ik deze fotoshoot ook doen met een grote groep?

Wanneer er meerdere mensen op de foto gaan, vind ik het belangrijk dat de aanwezigheid op de foto’s goed verdeeld is. De kinderen samen op de foto, papa en mama samen met de kinderen op de achtergrond, of juist een keer samen met oma? Om al deze opties op een ontspannen manier te onderzoeken en vast te leggen is er niet alleen wat meer tijd nodig; ook de oplevering mag wat ruimer zodat jullie ook van al deze prachtige resultaten kunnen genieten!

Wanneer je met een grotere groep – bijvoorbeeld 6 tot 8 personen – op de foto wilt kun je dus beter voor een reportage fotoshoot “plus” kiezen; op die manier hebben we net wat meer tijd – en heb je meer beelden waar iedereen mooi aan bod komt!

Zou je toch met een grotere groep een fotoshoot willen boeken? Geen probleem! Neem even contact met me op, en dan bespreken we de mogelijkheden.

Mag ik de foto's gebruiken voor commerciële doeleinden?

Indien je commerciële doeleinden in gedachten hebt voor de foto’s, wil ik je verwijzen naar een editorial fotoshoot: Behalve dat we bij deze fotoshoot werken met een conceptuele aanpak waarbij ik rekening kan houden met jouw doelstellingen, is het bij deze shoot ook mogelijk om een commerciële licentie aan te vragen.