Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Fotoshoots

aanbod-portretmini

PORTRET mini fotoshoot

Een persoonlijke mini-portretsessie voor jezelf, om te delen met je familie of voor je social media. Ik fotografeer je een half uur lang op één lokatie zonder poespas: Geen concepten, geen lampen, geen kledingwissels – just you. Hierna krijg je de 10 beste beelden bewerkt tot je beschikking. En als de resultaten je goed bevallen, heb je de mogelijkheid om nabewerkte foto’s bij te bestellen uit mijn masterselectie.

199 euro

portfolio-eliaspatty02

LOVE fotoshoot

Jij en je partner vieren de liefde tijdens deze fijne fotoshoot! We zoeken een mooie buitenlokatie waar we prachtige foto’s zullen maken. En maak je geen zorgen; door wat leuke oefeningetjes voel je je snel op je gemak, en zullen jullie zelfs vergeten dat jullie op de foto gaan! Jullie zullen nauwelijks merken dat ik er ben, en leg ik een moment vast om nooit te vergeten. Zeker wanneer je kiest voor een pakket waarbij een luxe mini-album dat bij de fotoshoot is inbegrepen!

vanaf 249 euro

gezinsfotoshoot

GEZIN fotoshoot

Kinderen worden zo snel groot… Met een fotoshoot zetten we de tijd gewoon even stil! We kiezen een fijne plek om te fotograferen, zodat jij en je gezin lekker kunnen spelen, knuffelen en ravotten. Misschien volg ik jullie tijdens een boswandeling, of juist tijdens een relaxte middag thuis? Geen clichématige plaatjes waar iedereen op een rijtje geforceerd moet lachen, maar fijne foto’s waar jullie lekker jezelf mogen zijn. En omdat ik de camera bedien, staan jullie voor de verandering allemaal op de foto! De beelden kunnen jullie samen terugkijken in het linnen mini-album dat jullie bij de fotoshoot krijgen.

vanaf 279 euro

slider-nathalieodette-julia02

MODEL fotoshoot

Niet zomaar een testshoot, maar een fotoserie die zo in een magazine zou kunnen! Een aanwinst voor je portfolio waar je precies kunt laten zien waar jouw kwaliteiten als model liggen, gefotografeerd door een gepubliceerd modefotograaf. Laat mij casting foto’s maken, een specifieke serie fotograferen die nog mist in je boek, of maak samen met mij een ruime start voor een divers nieuw portfolio!

vanaf 295 euro

cherilynn-contactsheetweb

CASTING fotoshoot

Ben je acteur, cabaretier, public speaker, muzikant of schrijver? Samen maken we foto’s voor een presskit die jouw gewenste uitstraling of artistieke visie weerspiegelt. En wil je de foto’s voor commercieel gebruik inzetten, zoals bijvoorbeeld voor je albumhoes of boekcover? Dan kan ik een commerciële licentie voor je opstellen; informeer naar de mogelijkheden!

vanaf 295 euro

sunita03

BOUDOIR fotoshoot

Verleidelijk maar smaakvol; met een boudoir fotoshoot krijg je prachtige beelden die jouw vrouwelijkheid vieren! In alle rust, in een prettige omgeving, en met de ruimte om de mooiste resultaten te bereiken. Een fijn kado voor jezelf – of voor je partner. En als je dat wilt, kun je de ervaring compleet maken met een prachtig fotoalbum als persoonlijke herinnering.

vanaf 295 euro

nathalieodette-zussenbm01

PORTRET fotoshoot

Heb je altijd al écht mooie foto’s van jezelf (of van jou en je partner, of van je kinderen, of van jou en een van je ouders) willen hebben? Foto’s waar je goed op staat en waar je de ruimte hebt om jezelf te zijn? Een persoonlijke portretserie is artistiek en origineel – en is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als kado. We nemen de ruimte om van lokatie, kleding en make-up te wisselen, voor een diverse serie foto’s die elkaar toch mooi zal aanvullen. Eén ding is zeker: Na deze shoot heb jij foto’s waar je met plezier naar zal kijken – of die je met trots met de buitenwereld kan delen. In een album, of in een lijst aan de muur.

vanaf 295 euro

editorialfotoshoot-kunstaandemuur

MODE fotoshoot

Je hebt een prachtige collectie kleding of accessoires die je stijlvol op de foto wil zetten: Voor een campagne of voor een lookbook, of voor jouw andere bedrijfsuitingen waar je wil dat jouw stukken met kop en schouders boven de rest zullen uitsteken. Samen zoeken we naar de beste manieren om jouw collectie op beeld te laten schitteren! Daarbij kan ik door mijn ervaring als modefotograaf helpen en adviseren bij verschillende zaken, zoals modelkeuze, lokatie en logistieke planning.

vraag een offerte aan

andrea-web-13

BEDRIJF fotoshoot

Je website is je visitekaartje, en dat geldt ook voor jouw beeldmateriaal. Laat je vastleggen terwijl je aan het werk bent, of ga voor sprekende portretten van jou of je werknemers. Of biedt je een product of dienst aan die het best tot uiting komt door middel van commerciële fotografie? Door mijn ervaring als modefotograaf kan ik met je meedenken hoe je jouw dienst of product het best aan de man brengt!

vraag een offerte aan

kim-tigacademy-01

PERSONAL BRANDING fotoshoot

Foto’s die naadloos aansluiten bij jouw visie en met de juiste uitstraling, zodat jij met jouw fotografie jouw perfecte klanten aantrekt. Geen selfies, maar professionele foto’s die je neerzetten als expert en die jouw bedrijf in waarde laten stijgen. We gaan een creatieve samenwerking aan waar ik met mijn expertise als fotograaf en beeldmaker jou help om het beste van jou en je onderneming naar de buitenwereld te communiceren!

vraag een offerte aan

Meer weten over een FOTOSHOOT? Vul het formulier in, en ik neem zo snel mogelijk CONTACT met je op!