Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Fotoshoot lokaties: In een straal van 10km

Fotoshoot lokaties: In een straal van 10km

Het is absoluut niet ongewoon dat ik naar een mooie lokatie af reis voor een fotoshoot. Soms hebben mijn klanten iets heel specifieks in gedachten, of is er een lokatie afgehuurd om te fotograferen. Ik vind dat heerlijk: Zo kom ik steeds op nieuwe plekken terecht die mij inspireren voor de mooiste resultaten!

Toch komen klanten ook naar mijn regio toe voor een bijzondere fotoshoot op lokatie. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat ik geen reiskosten reken tot 10 kilometer vanaf mijn woonplaats Renkum: Ik woon aan de zuidkant van de Veluwe, en deze regio biedt een heleboel prachtige plekjes om te fotograferen. Van prachtige natuur tot pittoreske stadsgezichten – en zelfs een schitterend kasteel; in en rondom het centraal gelegen Renkum (gelegen aan de A50 – 15 minuten vanaf Arnhem, en 35 minuten vanaf Utrecht of Den Bosch) kun je prachtige fotoshoots organiseren!

Fotoshoot lokaties: Voorbeelden

Hoewel een fotografie lokatie soms erg herkenbaar en voor de hand liggend is, zijn andere fotoshoot lokaties weer een goed bewaard geheim! Dit zijn wat voorbeelden van fotoshoot lokaties in een straal van 10 kilometer rond mijn woning:

Het bos

De mooie bossen van Renkum, Bennekom, Doorwerth, Oosterbeek en Wolfheze, of die van het Planken Wambuis bij Ede de Grebbeberg bij Rhenen: Tijdens elk jaargetijde een prachtig gezicht, met heuvels, bruggetjes, beekjes en plassen.

Veld en heide

Het Renkums Beekdal is voorzien van een fotogeniek houten looppad dwars door het veld. Daarbij ook de Renkumse hei, en de immense Ginkelse heide; beiden in het verleden het toneel van Market Garden.

Bij het water

De Rijn bij Renkum biedt mooie velden en waterpartijen – met wanneer je ze weet te vinden zelfs mooie stromende beekjes en strandjes. Daarbij ook de Hemelse Berg in Oosterbeek of natuurgebied de Blauwe Kamer bij Wageningen.

Oud stadscentrum

Wageningen is een oud stadje met een auto-vrij centrum, gezellig beklinkerde straatjes, een leuk oud stadspark en een overvloed aan klassieke stoepen en gevels.

Slot en Kasteel

Kasteel Doorwerth is een prachtige trouwlokatie; geen wonder, want dit mooie kasteel is één van de oudsten in Nederland. Maar je zou ook kunnen denken aan Museum en park Hartenstein als achtergrond

Deze fotoshoot lokaties lenen zich ontzettend goed voor een love fotoshoot of een gezinsfotoshoot. Op deze rustige plekken kun je je vrij bewegen, en ook met kinderen heb je de ruimte om lekker te dollen en te ravotten. Maar ook voor een portret mini fotoshoot of een (deel van een) portret fotoshoot zijn deze lokaties heel geschikt!

Links naar fotoshoots die in een straal van 10 kilometer van mijn woning zijn genomen:

Gezin fotoshoot voor A + S + E + F
Love fotoshoot voor G + J
Love fotoshoot voor E + P
Portret fotoshoot voor zussen B + M
– Casting fotoshoot voor Indi

liefs, Nathalie

Hoi! Ik ben Nathalie - en ik gebruik mijn kennis als gepubliceerd mode en portret fotograaf om authentieke foto’s te maken van particulieren en professionals

nathalie@nathalieodette.com