Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Fotoshoot Cadeaubon

Verras iemand door een FOTOSHOOT CADEAU te doen! Zo’n mooie GIFTCARD is precies dat steuntje in de rug om er voor te zorgen dat die PRACHTIGE FOTO’S er dan ook écht zullen komen. Wat voor fotoshoot je ook kiest: Jij geeft een FOTOSHOOT CADEAU van kwaliteit!

Met een FOTOSHOOT CADEAU geef jij

Prachtige foto’s van magazine-kwaliteit, waar je een leven lang van kunt genieten

Een gezellige, ontspannen fotoshoot verzorgd door een ervaren professional

Een luxe cadeaubon voor de fotoshoot om de verrassing compleet te maken

Kies het FOTOSHOOT CADEAU

Portret mini FOTOSHOOT

Geef een laagdrempelige portretsessie kado; zonder poespas maar met prachtige resultaten! Eén persoon op één lokatie, waar we in korte tijd met aandacht en toewijding een prachtige portretserie fotograferen. Goed voor je zelfvertrouwen, en leuk om te delen met je familie – of zelfs op social media! En bevallen de resultaten goed? Dan is er later nog een mogelijkheid om nabewerkte foto’s bij te bestellen.

Portret mini fotoshoot voor 199 euro

Love FOTOSHOOT

Prachtige foto’s van jou en je partner. Vaak is dit toch wel de droom van elke vrouw – of man! Maar soms is de stap om samen op de foto te gaan bij een fotograaf wat groter dan je zou denken. Wanneer je een zo’n fotoshoot cadeau doet, heb je een mooi steuntje in de rug! Ik kan jullie op een ongedwongen manier fotograferen door jullie met de camera te volgen op een mooie buitenlokatie in de natuur – of juist in een mooie oude binnenstad! Wie je deze fotoshoot dan ook cadeau geeft; dit is dé kans om de liefde te vieren – met prachtige foto’s als resultaat.

Bij een Love fotoshoot krijg je een gratis e-book met kledingtips, en bij een regular of plus pakket ook een luxe mini-fotoalbum cadeau!

Love fotoshoot vanaf 249 euro

Gezin FOTOSHOOT

Heb je altijd al met je gezin op een smaakvolle manier op de foto gewild, maar heb je je partner nog niet kunnen overtuigen? Op de foto gaan bij een fotograaf kan ook best wel een stap zijn. Maak je geen zorgen; door mijn jarenlange ervaring kan ik jullie zonder probleem op je gemak laten voelen. En zo’n fotoshoot cadeau is net dat duwtje in de rug dat er voor zorgt, dat jij en je familie ook écht eens professioneel worden vastgelegd! Ook bijzonder geschikt voor opa’s of oma’s die er van verzekerd willen zijn dat ze écht leuke foto’s krijgen van hun kinderen en kleinkinderen.

Bij gezinsfotoshoots krijg je een gratis e-book met kledingtips, en bij een regular of plus pakket ook een luxe mini-fotoalbum kado!

Gezin fotoshoot vanaf 279 euro

Portret FOTOSHOOT

Gun jij het iemand om écht mooie foto’s van zichzelf te hebben? Foto’s waar je prachtig op staat, maar die tegelijk origineel en artistiek zijn? Een persoonlijke portretserie is een perfect cadeau voor iemand die het verdiend om ook eens (letterlijk en figuurlijk) in de spotlights te staan. Of kies voor een artistieke portretserie van de familie in de studio! Met mijn ervaring als gepubliceerd fotograaf zorg ik er voor dat je een smaakvolle fotoshoot cadeau geeft, met resultaten die een plekje aan de muur verdienen!

Portret fotoshoot vanaf 295 euro

Model FOTOSHOOT

Ken jij iemand die model is, of model wilt worden? En kan die persoon een goede fotoserie gebruiken voor zijn of haar portfolio? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Door mijn jarenlange ervaring als modefotograaf heb ik niet alleen prachtige fotoseries mogen maken voor toonaangevende magazines, maar weet ik ook hoe het is om met “new faces” te werken, en hun portfolio samen te stellen voor een modellenbureau. Ik zorg voor foto’s die inspelen op de kracht en uitstraling van het model, van magazine-kwaliteit!

Model fotoshoot vanaf 295 euro

Boudoir FOTOSHOOT

Gun jij het een dame om haar vrouwelijkheid te vieren? Geef haar dan een boudoir fotoshoot cadeau! Op gemoedelijke en ontspannen wijze maken we een fotoserie waar zij op haar mooist op staat: Misschien sexy, maar ook smaakvol. In goed overleg kijken we naar hoe ik haar mooi, puur, maar vooral totaal in haar kracht op de gevoelige plaat kan vastleggen. We maken er een gezellige dag van waar zij totaal haar zelf kan zijn! En wil je ook een mooi album van de fotoshoot cadeau geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Boudoir fotoshoot vanaf 295 euro

WAARDEBON Bedrag

Wil jij de keuze van de fotoshoot compleet vrij houden, of wil je een waardebon voor een bedrag cadeau geven, te besteden aan een fotoshoot? Ook dat kan! In mijn contactformulier kun je aangeven welk bedrag je cadeau wilt geven voor een fotoshoot.

Fotoshoot waardebon vanaf 100 euro

Wie maakt de FOTO’S?

Hoi! Ik ben Nathalie en ik fotografeer mensen met de inzet, liefde en aandacht die ze verdienen.

Na jaren actief geweest te zijn in de modefotografie maakte ik de overstap naar portretfotograaf voor particulieren en professionals. Maar niet voordat ik mijn strepen had behaald in de modebranche en mijn werk is gepubliceerd in bladen als ELLE, Harper’s Bazaar, Women’s Health, Glamour, Grazia en Cosmopolitan.

Mijn visie als fotograaf is te herkennen aan een typerende eigen stijl, maar ook aan geloofwaardige, authentieke, esthetisch aantrekkelijke foto’s. Want bij elke fotoshoot heb ik – naast om er een ontzettend gezellige dag van te maken – één doel voor ogen: Om een fotoserie te maken die zo in een magazine zou kunnen!

Naast fotograaf ben ik ook nog steeds dol op mijn eerste liefje, moeder van een lieve kleine meid, dol op reizen (van de Vogezen tot aan Venezuela), lezen (van Godfried Bomans tot Gabaldon) en lekker eten (van een goed restaurant tot een patatje met).

Ja! Ik wil een onvergetelijke FOTOSHOOT CADEAU geven!

Redenen om een FOTOSHOOT CADEAU te geven

Jij gunt die persoon prachtige, authentieke en originele foto’s van zichzelf – van hoge kwaliteit

+

Die persoon heeft nét even een steuntje in de rug nodig, om de stap te zetten om een fotoshoot te doen

+

Die persoon zou graag een mooie fotoshoot willen doen, maar heeft nog geen goede fotograaf gevonden

+

Je gunt het die persoon om op een relaxte en veilige manier over zijn of haar onzekerheid heen te stappen

+

Je gunt die persoon een prachtige fotoserie, waar je je leven lang met een glimlach naar kunt terugkijken

Hoe kun je de FOTOSHOOT CADEAUBON bestellen?

Kies de FOTOSHOOT of het BEDRAG

Wat voor soort fotoshoot wil je cadeau geven? Boven aan de pagina en in het bestelformulier staan verschillende opties beschreven, met de vanaf prijzen voor de verschillende pakketten.

Wanneer je een fotoshoot kiest met een vanaf prijs, stuur ik nog even een mailtje met de verschillende opties en mogelijkheden zodat je een passende keuze kunt maken.

Geef je liever een tegoed cadeau dat besteed kan worden aan een fotoshoot? Dat kan ook! De ontvanger kan indien nodig het resterende bedrag bijleggen.

Fotoshoot Cadeau Cadeaukaart stap 1
Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 2

Vul je GEGEVENS in

Om de cadeaubon te personaliseren heb ik de naam van de ontvanger nodig, en het fotoshootpakket dat je cadeau wilt doen. Daarbij heb ik natuurlijk ook de juiste adresgegevens nodig om de cadeaubon op te sturen.

Hiervoor kun je het bestelformulier onder aan deze pagina gebruiken, dat voorzien is van alle benodigde invulvelden.

De cadeaubon is professioneel gedrukt op 400grams HVO offset papier, verpakt in een stijlvolle zwarte envelop en ambachtelijk verzegeld met was voor een luxe look. Zo heb je een prachtige, tastbare manier om de fotoshoot cadeau te geven!

Ik ga voor je AAN DE SLAG

Wanneer je een fotoshoot hebt gekozen met verschillende opties neem ik deze eerst even met je door. Met de juiste gegevens ga ik dan de cadeaubon voor je opmaken en verzegelen.

Deze verpak ik netjes, en stuur ik deze zo snel mogelijk nog naar je op. Hij past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

En maak je je zorgen dat de post niet op tijd is? Geen punt! Laat het me weten, en Ik stuur een digitale versie van de ingevulde cadeaubon die je zelf kunt uitprinten, of op je telefoon kan laten zien. Dan heb je altijd op tijd jouw cadeaubon in huis!

Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 3
Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 4

Ik e-mail je een factuur voor de BETALING

Ik stuur je per e-mail een factuur voor het bedrag of het fotoshootpakket dat je cadeau wilt doen. De betaaltermijn is 2 weken; de cadeaubon is geldig wanneer het bedrag is voldaan.

Ik kijk er naar uit om prachtige foto’s te maken van de mensen die jij zo’n prachtige fotoshoot gunt!

Happy gifting!

Bestel je FOTOSHOOT CADEAUBON

  Contactgegevens koper

  Gegevens ontvanger

  * Prijzen zijn inclusief btw

  Adres voor verzending giftcard

  OPMERKINGEN

  Dit zeggen mijn klanten over hun FOTOSHOOT

  Ik heb een boudoir fotoshoot gedaan bij Nathalie als cadeautje voor mezelf. Een heel bijzondere ervaring met ook een fantastische fotograaf! Ik voelde me heel erg op mijn gemak (wat ook wel nodig is bij zo'n shoot, en ja natuurlijk was ik ook wel zenuwachtig ;). Nathalie is echt een leuk en lief mens en een vakvrouw. Ze weet je precies op de juiste momenten vast te leggen en ze weet geweldig gebruik te maken van natuurlijk licht. Ik heb met heel veel plezier, verbazing en trots naar het eindresultaat gekeken. Dankjewel Nathalie voor de prachtige foto's en de fijne ervaring!

  – S

  Nathalie heeft een prachtige serie in mijn atelier geschoten. Zij heeft precies weergeven wat ik visueel wilde verwoorden, wie ik ben en waar ik voor sta. Ik was op zoek naar een bepaalde gelaagdheid en sfeer in de foto's: Nathalie snapte precies wat ik daarmee bedoelde en zij heeft in korte tijd een mooie serie gemaakt. De foto's zijn al in mijn website verwerkt en op mijn social media accounts gebruikt. Nogmaals dank.

  – Monique

  Wat een bijzondere love fotoshoot op de Renkumse heide. We hadden met Nathalie afgesproken om onze eigen stijl aan te houden voor een zo persoonlijk mogelijke uitstraling. Dat heeft geresulteerd in een serie foto's die liefde, smaak en rust uitstralen. Nathalie heeft door haar ruime ervaring in onder andere de modefotografie oog voor stijl en details. We kunnen niet anders dan deze vakvrouw aanbevelen om dát vast te leggen wat je dierbaar is... Professionaliteit en spontaniteit maken dat alle foto's zo in elk magazine of glossy passen. Dankjewel voor deze mooie serie!

  – George & Joke

  Ik heb contact gezocht met Nathalie omdat ik graag weer eens wat bijzondere foto's van mezelf wilde. Vakantiekiekjes zijn leuk hoor, maar ik wilde mezelf graag door een professionele lens zien. En dat is zeker gelukt! De shoot was goed geregeld, en de dag zelf was gezellig en ontspannen - ondanks dat ik het spannend vond om voor de camera te staan. Nathalie stelde me echt op mijn gemak en dat is terug te zien aan de foto's: Ik sta er op zoals ik ben, maar dan nét een beetje mooier ;)

  – Eline

  Na lang piekeren heb ik bij Nathalie een fotoshoot geboekt. Maar tijdens het mailcontact en ook bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak. Eerst ideeen doorspreken, een kop thee, en dan aan de slag. Tijdens de shoot was de communicatie goed, zodat we tijdens het fotograferen een goed beeld konden vormen over de eindresultaten. Door een hele fijne samenwerking, vol met respect en creativiteit, zijn er prachtige foto's uitgekomen. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en zou het zo weer doen!

  – Indi

  Wat ben ik blij met de foto's die Nathalie heeft geschoten. Ik maak schilderijen en het was zo fijn dat Nathalie zich aangetrokken voelde tot dat proces. Ze heeft oog voor ambacht en detail en ik voelde me enorm op m'n gemak voor de camera - en dat is echt heel knap van haar. Ze zorgt voor een mix van gemoedelijkheid en professionaliteit. Wil je ook werkzaamheden prachtig laten vastleggen door een vakvrouw, dan zou ik haar zeker adviseren.

  – Andrea

  Het was een feestje om met Nathalie te mogen werken! Vanaf moment één voelden mijn zus en ik ons helemaal vrij. Nathalie stelt je heel erg op je gemak en weet je tussendoor erg goed vast te leggen. Daarbij is zo'n shoot hartstikke gezellig, en is Nathalie ook nog eens heel erg professioneel. Het is zeker een aanrader om een shoot bij haar te doen! Dankjewel voor alles Nathalie!

  – Babette

  Lieve Nathalie, Enorm bedankt voor de prachtige en waardevolle plaatjes. Naast een topfotografe ben je ook nog eens een ontzettend lieve en warme persoonlijkheid. Ik gun het iedereen om door jou gefotografeerd te worden! Liefs,

  – Machteld

  Man, man, man, wat is Nathalie een verademing om mee te werken. Binnen no-time weet ze mijn innerlijke model naar buiten te trekken. Door haar achtergrond in de mode-industrie heeft ze alles al meegemaakt, waardoor ze heel relaxed en professioneel is in haar shoots. Naast fantastische ideeën en dito voorbereiding is ze 'on the spot' erg creatief en weet ze je op een fijne manier 'aan' te zetten. En dan hebben we het nog niet over Nathalie's uitmuntende oog voor compositie, licht en kleur gehad. Een absolute aanrader!

  – Joris

  Het resultaat is zo mooi geworden! Eerlijk gezegd had ik dat ook wel verwacht, gezien het eerdere werk van Nathalie. Toch leek het me spannend, omdat ik zelf geen model ben. Maar tijdens de shoot was de sfeer niet alleen ontspannen, maar ook echt leuk. Op gemoedelijke wijze kreeg ik veel nuttige aanwijzingen, waardoor ik me niet onzeker hoefde te voelen. De foto's zijn niet alleen heel mooi geworden, maar ook realistisch en professioneel. En dat is precies wat ik wilde!

  – Kim