Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Fotoshoot Cadeau

Verras iemand door een prachtige fotoshoot cadeau te doen! Zo’n mooie giftcard is precies dat steuntje in de rug om er voor te zorgen dat die prachtige, persoonlijke foto’s er dan ook écht zullen komen. Of je nou kiest voor persoonlijke portretten of familiefoto’s: Jij geeft een fotoshoot cadeau van magazine kwaliteit!

WAT GEEF JE CADEAU MET EEN FOTOSHOOT GIFTCARD

Allereerst geef je natuurlijk een prachtige fotoshoot cadeau met resultaten waar je een leven van kunt genieten. En om de verrassing compleet te maken komt het cadeau in de vorm van deze exclusieve giftcard!

Een professionele fotoshoot met prachtige resultaten, door een gepubliceerd fotograaf met jarenlange ervaring

Een met zorg ontworpen cadeaubon die gepersonaliseerd wordt met de naam van de ontvanger

Een professioneel gedrukte cadeaubon op 400 grams HVO offset papier voor een een chique, natuurlijke uitstraling

Verpakt in een stijlvolle zwarte envelop, ambachtelijk verzegeld met twee wassen zegels voor een luxe look 

WAT VOOR SOORT FOTOSHOOT KUN JE CADEAU DOEN?

Persoonlijke Fotoshoot

Gun jij het iemand om écht mooie foto’s van zichzelf te hebben? Foto’s waar je prachtig op staat, maar die tegelijk origineel en artistiek zijn? Een persoonlijke portretserie is een perfect cadeau voor iemand die het verdiend om ook eens (letterlijk en figuurlijk) in de spotlights te staan. Misschien heeft die persoon altijd al eens volgens een bepaald thema op de foto gewild, of juist met een mooie oldtimer, of met een ontzettend leuk huisdier. Of misschien is het tijd dat die persoon gewoon eens écht goed geportretteerd wordt. Met mijn ervaring als gepubliceerd fotograaf zorg ik er voor dat je een smaakvolle fotoshoot cadeau geeft, met resultaten die een plekje aan de muur verdienen. Kies voor een Reportage Fotoshoot als je een simpele fotoshoot in gedachten hebt op één buitenlokatie, of voor een Editorial Fotoshoot als je de ruimte wilt geven om een concept of thema uit te werken, met ruimte voor verschillende belichtingsmogelijkheden, lokaties en kledingwissels.

Familie Fotoshoot

Heb je altijd al met je gezin op een mooie manier op de foto gewild, maar heb je je partner nog niet kunnen overtuigen? Op de foto gaan bij een fotograaf kan ook best wel een stap zijn. Maak je geen zorgen; door mijn jarenlange ervaring kan ik jullie zonder probleem op je gemak laten voelen. En zo’n fotoshoot cadeau is net dat duwtje in de rug dat er voor zorgt, dat jij en je familie ook écht eens professioneel worden vastgelegd! Kies voor een Reportage Fotoshoot, waar ik jullie op een ongedwongen manier op één (buiten)lokatie met de camera volg, of voor een uitgebreide Editorial Fotoshoot, waar we kunnen kiezen voor verschillende lokaties, kledingsets en belichtingsmogelijkheden.

Social Media Fotoshoot

Ken jij iemand die steeds klaagt over zijn of haar profielfoto’s? Die liever geen foto’s van zichzelf op social media plaatst want “ik ben helemaal niet fotogeniek”, of iemand die juist steeds dezelfde selfies post? Geef dan een social media fotoshoot cadeau! Die persoon heeft dan altijd een serie met ijzersterke foto’s om te delen. Kies voor een Reportage Fotoshoot voor een ongedwongen serie foto’s op één buitenlokatie, of voor een Editorial Fotoshoot met onder andere de mogelijkheid om een studio setup op te bouwen voor een serie professioneel uitgelichte portretten, en om van lokatie en outfit te wisselen.

Love Fotoshoot

Prachtige foto’s van jou en je partner. Vaak is dit toch wel de droom van elke vrouw – of man! Maar soms is de stap om samen op de foto te gaan bij een fotograaf wat groter dan je zou denken. Wanneer je een zo’n fotoshoot cadeau doet, heb je een mooi steuntje in de rug! Ik kan jullie op een ongedwongen manier fotograferen door jullie met de camera te volgen op een mooie buitenlokatie in de natuur – of juist in een mooie oude binnenstad! Kies dan voor een Reportage Fotoshoot. Wil je echt groots uitpakken en de fotoshoot aanvliegen zoals die in een magazine? Kies dan voor een Editorial Fotoshoot. Nadat we een thema en een moodboard hebben uitgewerkt krijg je ruim de tijd om op verschillende manieren samen op de foto te gaan; inclusief de mogelijkheid om van kleding en lokatie te wisselen, en om een studio setup op te bouwen.

Boudoir Fotoshoot

Gun jij het een dame om haar vrouwelijkheid te vieren? Geef haar dan een boudoir fotoshoot cadeau! Op gemoedelijke en ontspannen wijze maken we een fotoserie waar zij op haar mooist op staat: Misschien sexy, maar ook smaakvol. In goed overleg kijken we naar hoe ik haar mooi, puur, maar vooral totaal in haar kracht op de gevoelige plaat kan vastleggen. We maken er een gezellige dag van waar zij totaal haar zelf kan zijn! Dit kan allemaal met een Editorial Fotoshoot, zodat we niet alleen ruim de tijd hebben om ontspannen en op ons gemak te werken; op die manier kunnen we ook verschillende kledingsetjes en backdrops proberen. En wil je ook een mooi album van de fotoshoot cadeau geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Model Fotoshoot

Ken jij iemand die model is, of model wilt worden? En kan die persoon een goede fotoserie gebruiken voor zijn of haar portfolio? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Door mijn jarenlange ervaring als modefotograaf heb ik niet alleen prachtige fotoseries mogen maken voor toonaangevende magazines, maar weet ik ook hoe het is om met “new faces” te werken, en hun portfolio samen te stellen voor een modellenbureau. Kies hiervoor voor een Editorial Fotoshoot: Op die manier kunnen we een veelzijdige fotoserie maken met alles wat nodig is om een mooi portfolio op te bouwen.

Personal Branding Fotoshoot

Ken jij iemand die met zijn of haar eigen bedrijf aan de weg timmert, en daar een steengoede serie foto’s bij kan gebruiken? Zoek niet verder! Bij een Editorial Fotoshoot bespreken we uitgebreid wat de uitstraling is van het bedrijf, en dus ook wat we moeten bereiken met de foto’s. We gaan systematisch te werk met een moodboard – en eventueel een draaiboek – zodat alle doelstellingen van de fotoshoot aan bod komen. Het resultaat? Een sterke, samenhangende fotoserie waar de ondernemer op zijn of haar best wordt gepresenteerd!

REDENEN OM EEN FOTOSHOOT CADEAUBON TE GEVEN

Jij gunt die persoon prachtige, authentieke en originele foto’s van zichzelf

+

Die persoon heeft nét even een steuntje in de rug nodig, om de stap te zetten om een fotoshoot te doen

+

Die persoon zou graag een mooie fotoshoot willen doen, maar heeft nog geen goede fotograaf gevonden

+

Je gunt het die persoon om op een relaxte en veilige manier over zijn of haar onzekerheid heen te stappen

+

Je gunt die persoon een prachtige fotoserie, waar je je leven lang met een glimlach naar kunt terugkijken

Wie gaat de foto’s maken?

Hoi! Ik ben Nathalie en ik ben portretfotograaf.

Na jaren actief geweest te zijn in de modefotografie besloot ik dat ik meer ruimte wilde maken voor mijn passie: Het portretteren van mensen met de inzet, liefde en aandacht die ze verdienen. Maar niet voordat ik mijn strepen had behaald in de modebranche en mijn werk is gepubliceerd in bladen als ELLE, Harper’s Bazaar, Women’s Health, Glamour, Grazia en Cosmopolitan.

Mijn visie als fotograaf is te herkennen aan een typerende eigen stijl, maar ook aan geloofwaardige, authentieke, esthetisch aantrekkelijke foto’s. Want bij elke fotoshoot heb ik – naast om er een ontzettend gezellige dag van te maken – één doel voor ogen: Om een fotoserie te maken die zo in een magazine zou kunnen!

Naast fotograaf ben ik ook nog steeds dol op mijn eerste liefje, moeder van een lieve kleine meid, dol op reizen (van de Vogezen tot aan Venezuela), lezen (van Godfried Bomans tot Gabaldon) en lekker eten (van een goed restaurant tot een patatje met).

Meer weten? Lees mijn About of check mijn Instagram!

HOE BESTEL JE EEN FOTOSHOOT CADEAUBON?

stap 1 : kies de fotoshoot of het bedrag

Wat voor soort fotoshoot wil je cadeau geven? Boven aan de pagina staan verschillende opties beschreven – van een familie fotoshoot tot aan een personal branding fotoshoot. Wanneer je op de opties clickt zie je ook welke van mijn twee fotoshootpakketten daar het best bij past. Op de pagina van de Reportage Fotoshoot en van de Editorial Fotoshoot staat meer informatie over de mogelijkheden, de lengte en oplevering van de fotoshoots, en de prijzen.

Wil je graag meer informatie over wat voor soort fotoshoot je in jouw geval het best cadeau kunt kiezen? Neem dan even contact met me op!

En geef je liever een tegoed cadeau in de vorm van een rond bedrag dat besteed kan worden aan een fotoshoot? Dat kan ook! De ontvanger kan indien nodig het resterende bedrag bijleggen.

Fotoshoot Cadeau Cadeaukaart stap 1
Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 2

stap 2: stuur mij de juiste gegevens

Behalve de naam van de ontvanger en het fotoshootpakket dat je cadeau wilt doen, heb ik ook de juiste gegevens nodig om de cadeaubon op te sturen.

Je kan deze gegevens naar mij e-mailen (jouw gegevens + die van de ontvanger, en het fotoshootpakket dat je cadeau wilt geven), maar je kunt ook het contactformulier hier onder gebruiken, dat voorzien is van alle benodigde invulvelden.

stap 3: cadeaubon personaliseren

Met de juiste gegevens ga ik de giftcard voor je fotoshoot cadeau opmaken. Ik noteer de naam van de persoon die de fotoshoot cadeau krijgt, het fotoshootpakket dat je cadeau geeft, en de datum van aanvraag op de cadeaubon. Die is tot een jaar na deze datum te verzilveren.

Als de cadeaubon mooi verzegeld is verpak ik deze netjes, en stuur ik deze zo snel mogelijk nog naar je op – vaak nog dezelfde dag! Op deze manier heb je jouw prachtige cadeau zo snel mogelijk in huis.

En maak je je zorgen dat de post niet op tijd is? Geen punt! Ik stuur een digitale foto van de ingevulde cadeaubon die je zelf kunt uitprinten, of kan laten zien. Dan heb je altijd op tijd jouw cadeau in huis!

Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 3
Fotoshoot Cadeau Cadeaubon stap 4

stap 4: betaling

Ik stuur je per e-mail een factuur voor het bedrag of het fotoshootpakket dat je cadeau wilt doen + de kosten van de cadeaubon (4,50-.) – die trouwens gewoon door de brievenbus past, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Daarbij neem ik de verzendkosten op me!

Ik kijk er naar uit om prachtige foto’s te maken van de mensen die jij belangrijk genoeg vindt, om zo’n bijzondere fotoshoot cadeau te geven.

Happy gifting!

BESTEL JE FOTOSHOOT CADEAUBON

  Contactgegevens koper


  Gegevens ontvanger


  * Prijzen zijn inclusief btw


  Adres voor verzending giftcard


  OPMERKINGEN


  Fotoshoot verhalen

  Wat een bijzondere love fotoshoot op de Renkumse heide. We hadden met Nathalie afgesproken om onze eigen stijl aan te houden voor een zo persoonlijk mogelijke uitstraling. Dat heeft geresulteerd in een serie foto's die liefde, smaak en rust uitstralen. Nathalie heeft door haar ruime ervaring in onder andere de modefotografie oog voor stijl en details. We kunnen niet anders dan deze vakvrouw aanbevelen om dát vast te leggen wat je dierbaar is... Professionaliteit en spontaniteit maken dat alle foto's zo in elk magazine of glossy passen. Dankjewel voor deze mooie serie!

  – George & Joke

  Ik heb contact gezocht met Nathalie omdat ik graag weer eens wat bijzondere foto's van mezelf wilde. Vakantiekiekjes zijn leuk hoor, maar ik wilde mezelf graag door een professionele lens zien. En dat is zeker gelukt! De shoot was goed geregeld, en de dag zelf was gezellig en ontspannen - ondanks dat ik het spannend vond om voor de camera te staan. Nathalie stelde me echt op mijn gemak en dat is terug te zien aan de foto's: Ik sta er op zoals ik ben, maar dan nét een beetje mooier ;)

  – Eline

  Na lang piekeren heb ik bij Nathalie een fotoshoot geboekt. Maar tijdens het mailcontact en ook bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak. Eerst ideeen doorspreken, een kop thee, en dan aan de slag. Tijdens de shoot was de communicatie goed, zodat we tijdens het fotograferen een goed beeld konden vormen over de eindresultaten. Door een hele fijne samenwerking, vol met respect en creativiteit, zijn er prachtige foto's uitgekomen. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en zou het zo weer doen!

  – Indi

  Wat ben ik blij met de foto's die Nathalie heeft geschoten. Ik maak schilderijen en het was zo fijn dat Nathalie zich aangetrokken voelde tot dat proces. Ze heeft oog voor ambacht en detail en ik voelde me enorm op m'n gemak voor de camera - en dat is echt heel knap van haar. Ze zorgt voor een mix van gemoedelijkheid en professionaliteit. Wil je ook werkzaamheden prachtig laten vastleggen door een vakvrouw, dan zou ik haar zeker adviseren.

  – Andrea

  Het was een feestje om met Nathalie te mogen werken! Vanaf moment één voelden mijn zus en ik ons helemaal vrij. Nathalie stelt je heel erg op je gemak en weet je tussendoor erg goed vast te leggen. Daarbij is zo'n shoot hartstikke gezellig, en is Nathalie ook nog eens heel erg professioneel. Het is zeker een aanrader om een shoot bij haar te doen! Dankjewel voor alles Nathalie!

  – Babette

  Lieve Nathalie, Enorm bedankt voor de prachtige en waardevolle plaatjes. Naast een topfotografe ben je ook nog eens een ontzettend lieve en warme persoonlijkheid. Ik gun het iedereen om door jou gefotografeerd te worden! Liefs,

  – Machteld

  Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen een Editorial en een Reportage fotoshoot?

  Bij een Editorial Fotoshoot maak ik een verhalende serie foto’s, zoals je die ook in de magazines ziet. Naar aanleiding van een consult met de klant spreken we de wensen door en maak ik een moodboard om de sfeer en uitstraling van de foto’s consistent te houden. Er is ruimte om van setting en lokatie te wisselen, en zelfs om een studio setup op te bouwen; wanneer dat nodig is kan ik ook een draaiboek maken zodat alle zaken van de fotoshoot aan bod kunnen komen. Daarbij kan ik door mijn ervaring als modefotograaf ook styling advies geven voor de beste resultaten. De fotoshoot duurt een dagdeel of en dag, de foto’s worden uitgebreid nabewerkt, en zijn daardoor uitermate geschikt voor mensen die niet alleen artistieke, maar ook professionele portretten willen hebben van zichzelf, hun geliefden, of voor hun bedrijf.

  Bij een Reportage Fotoshoot volg ik één of meerdere personen op één (buiten)lokatie voor een ongedwongen serie foto’s. De fotoshoot duurt 1 tot 2 uur en we maken gebruik van daglicht. Omdat er geen ruimte is om van kleding of lokatie te wisselen is een Reportage Fotoshoot erg geschikt voor gezinnen, families of koppels.

  Je kunt altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

  Heb je een studio waar we kunnen fotograferen?

  Ik heb geen vaste studio; in plaats daarvan bouw ik wanneer dat nodig is op een (binnen)lokatie een studio set-up op. Ik heb een reiskit met flitslampen en gebruik als achtergrond een egale of leuk behangen muur, een achtergrondrol of een achtergronddoek. Dat kan bij mij thuis in Renkum (waar we tegelijk de beschikking hebben over allerlei mooie buitenlokaties, zoals het bos, veld en de heide) maar ook op een andere plek.

  Dit is mijn favoriete manier van werken: Op die manier blijft de sfeer ongedwongen en ontspannen, en krijg ik als fotograaf steeds nieuwe creatieve impulsen van verschillende lokaties.

  Mogen de foto's gebruikt worden voor commerciële doeleinden?

  Dat behoort tot de mogelijkheden bij een Editorial Fotoshoot. Ik maak dan tegen een meerprijs een commerciële licentie voor de klant op. Indien daar sprake van is kun je contact met me opnemen voor de mogelijkheden en de prijzen.