Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Editorial fotoshoot

Bij een editorial fotoshoot krijg je een fotoserie van magazine kwaliteit. Geen standaard plaatjes, maar verhalende foto’s in de stijl die je in de bladen ziet. Om te delen op je social media of op je website – of voor jezelf, aan de muur of in een album. Of je nu particulier bent of ondernemer: Dit zijn foto’s van jou, maar dan op je best. Door de ongedwongen sfeer op de shootdag heb je de ruimte om jezelf te zijn, met prachtige foto’s als resultaat!  

VOORBEELDEN VAN EDITORIAL FOTOSHOOTS

Personal Branding

Foto’s die naadloos aansluiten bij jouw visie en met de juiste uitstraling, zodat jij jouw perfecte klanten aantrekt. Geen selfies, maar professionele foto’s die jou neerzetten als expert en die jouw bedrijf in waarde laten stijgen

Modellen Portfolio

Niet zomaar een testshoot, maar een fotoserie die zo in een magazine zou kunnen. Een aanwinst voor je portfolio waar je precies kunt laten zien waar jouw kwaliteiten als model liggen, gefotografeerd door een gepubliceerd modefotograaf

Bedrijfswebsite

Je website is je visitekaartje, en dat geldt ook voor je foto’s. Laat je vastleggen terwijl je aan het werk bent, of ga voor sprekende portretten van jou en je werknemers

Artiesten fotografie

Ben je muzikant, schrijver, acteur, cabaretier, public speaker of kunstenaar? Samen maken we foto’s voor een presskit die jouw artistieke visie weerspiegelt. En wil je de foto’s voor commercieel gebruik inzetten, zoals bijvoorbeeld voor je albumhoes of boekcover? Dan kan ik een commerciële licentie voor je opstellen; informeer naar de mogelijkheden.

Persoonlijke portretten

Heb je altijd al écht mooie foto’s van jezelf willen hebben? Foto’s waar je goed op staat en waar je de ruimte hebt om jezelf te zijn? Een persoonlijke portretserie is artistiek en origineel – en is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als kado

Familie portretten

Persoonlijke portretten van jou of je geliefden. Jij en je partner, de kinderen samen, een kado aan je ouders? Er zijn mogelijkheden genoeg! Geen clichématige foto’s, maar ware kunststukjes die een plekje aan de muur verdienen

Social Media

Wil jij het niveau van je social media omhoog tillen? Foto’s van jou die er op instagram echt zullen uitspringen, of een prachtige profielfoto die echt spreekt? Samen maken we een serie foto’s die is toegespitst op het platform dat je in gedachten hebt

Boudoir Fotoserie

Smaakvolle foto’s om je vrouwelijkheid te vieren. In alle rust, in een prettige omgeving, en met de ruimte om de mooiste resultaten te bereiken. Een fijn kado voor jezelf – of voor je partner. Maak de ervaring compleet met een prachtig fotoboekje als persoonlijke herinnering

WAT KRIJG JE BIJ EEN EDITORIAL FOTOSHOOT?

Een consult om je wensen te bespreken, zodat je foto’s krijgt die bij jou passen

+

Een persoonlijk fotoshoot-concept voor een unieke en samenhangende serie

+

Een moodboard als visuele leidraad voor het verloop van de fotoshoot
+
Een styling guide om je te helpen met de keuzes voor kleding en eventueel voor haar en make-up

+

Een relaxte kennismaking voor we beginnen met fotograferen

+

Ruime tijd voor fotografie om de beste resultaten te bereiken

+

Gelegenheid om van kleding en van setting te wisselen voor een gevarieerd resultaat

+

Professionele en uitgebreide fotonabewerking

+

12 of 30 zorgvuldig nabewerkte fotobestanden in webformaat en printformaat

+

Mogelijkheid om extra nabewerkte foto’s bij te bestellen

+

Mogelijkheid om afdrukken, ingelijste foto’s of een album van de fotoshoot na te bestellen

Mensen fotograferen is mijn passie

Mijn passie is het portretteren van mensen; wie ze zijn, wat hen drijft en hun verhaal. Geen clichématige plaatjes, maar artistieke beelden die een ereplekje verdienen. Als fotograaf vind ik het heerlijk om het beste uit de persoon voor mijn lens te halen, zodat ze niet alleen mooi maar ook geloofwaardig op de foto staan. Ik word gelukkig van mijn werk, en het is mijn doel om de mensen die ik portretteer gelukkig te maken met mijn foto’s!

Ik ben Nathalie: Nog steeds dol op haar jeugdliefde, moeder van een dochter, en natuurlijk fotograaf. Daarbij houd ik van lezen (van klassieke literatuur tot guilty pleasure romans), lekker eten (van haute cuisine tot een goeie hamburger) en reizen (van de Benelux tot Bali, en van Corfu tot aan Costa Rica).

Na jaren werkzaam te zijn geweest als modefotograaf en in allerlei verschillende magazines te hebben gestaan, werd het tijd mijn horizon verbreden. Ik kreeg behoefte aan minder haast, meer positiviteit en meer ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens mijn werk. De oplossing? Mijn kennis van het maken van modeseries inzetten voor particulieren en ondernemers met een waardering voor dezelfde esthetiek en kwaliteit.

Meer weten? Lees meer over mijn referenties of check mijn Instagram; daar deel ik regelmatig meer over mezelf en mijn werk.

HOE GAAT EEN EDITORIAL FOTOSHOOT IN ZIJN WERK?

stap 1 : Consult + concept

We starten met het maken van een concept. Is de foto voor jou persoonlijk, of voor je bedrijf? Past daar een fotoshoot in een studio set-up bij, of juist een fotoshoot op lokatie? Wil je het dicht bij huis houden, of wil je gebruik maken van een bijzondere plek?

Welk soort kleding past in het thema van de fotoshoot, en is het nodig om attributen te regelen? Wat vind je mooi, wat spreekt jou aan? Wat wil je uitstralen, en wat juist niet? Dat zijn allemaal zaken die we zullen bespreken.

Op basis van deze gegevens ontwikkel ik een concept voor een samenhangende fotoserie. Hiervan maak ik dan weer een moodboard dat we als leidraad kunnen gebruiken.

stap 2: Fotoshoot

Op de dag van de fotoshoot nemen we eerst de tijd om kennis te maken en om de lokatie te bekijken. Ik kan je eventueel advies geven over je meegebrachte kleding; wat werkt goed op de foto, en wat past goed bij de gekozen setting?

We werken door maar we hebben geen haast: Ik neem graag de tijd en de ruimte om de foto’s naar het hoogste niveau te tillen, en ook wanneer iemand even moet wennen aan de camera is daar voldoende tijd voor.

Ik zet de laatste technische puntjes op de i, jij maakt je klaar voor de eerste foto, en je zult zien – de tijd vliegt voorbij! Als je dat fijn vind kan ik je tijdens de fotoshoot gerichte aanwijzingen en ideeën voor poses geven, zodat je op je best op de foto staat.

stap 3: Nabewerking

Per fotoshoot bepaal ik elke keer opnieuw de kleuren en contrasten; jouw foto’s worden dus niet voorzien van een standaard filter! Daarbij kan ik indien gewenst digitaal kleine oneffenheden wegwerken. Tenzij anders afgesproken krijg je de foto’s in kleur; wanneer ze het ook goed doen in zwart-wit krijg je die nabewerking er kosteloos bij.

De selectie van de foto’s bestaat uit een combinatie van het beste materiaal: De meest sprekende expressies en poses, de beste timing, en de artistieke keuzes en gelukjes die een foto uniek maken.  Het maken van deze eindselectie maakt deel uit van mijn stijl en kennis als fotograaf, en kun je gerust aan mij over laten. Hier uit kies ik van elke setting de beste foto’s voor een goede representatie van de fotoshoot.

stap 4: Oplevering

Nu kun je genieten van de resultaten van de fotoshoot! Ik lever de nabewerkte bestanden op door middel van een digitale download, en je krijgt je foto’s zowel in webformaat als in printformaat. Heb je een favoriete set, en zou je daar meer materiaal van willen hebben? Je kunt extra foto’s aanvragen uit een weergave van de eindselectie, zodat ik ook deze beelden voor je kan bewerken.

Heb je alles rustig bekeken, en heb je besloten dat je de foto’s niet alleen in een digitaal mapje wil laten staan? Dan kun je een met zorg samengesteld album of (ingelijste) prints aanvragen. Zo kun je altijd genieten van de prachtige resultaten!

EDITORIAL FOTOSHOOT
dagdeel

Consult
Concept ontwikkeling + Moodboard
Kennismaking
Advies styling
tot 3 uur fotografie
tot 4 settings / outfits
Begeleiding poseren
Realistische en uitgebreide nabewerking
12 digitale foto’s in web- en printformaat
Optie om extra bewerkte foto’s aan te vragen

incl. reiskosten binnen 15km vanaf Renkum (daarna 0,35ct. per km)
extra bewerkte bestanden aan te vragen a 25 euro per foto
mogelijkheid om een fotoalbum van de shoot aan te vragen

532 euro

(440 euro ex. btw)

EDITORIAL FOTOSHOOT
dag

Consult
Concept ontwikkeling + Moodboard
Kennismaking
Advies styling
tot 6 uur fotografie
tot 10 settings / outfits
Begeleiding poseren
Realistische en uitgebreide nabewerking
30 digitale foto’s in web- en printformaat
Optie om extra bewerkte foto’s aan te vragen

incl. reiskosten binnen 15km vanaf Renkum (daarna 0,35ct. per km)
extra bewerkte bestanden aan te vragen a 25 euro per foto
mogelijkheid om een fotoalbum van de shoot aan te vragen

992 euro

(820 euro ex. btw)

Testimonials

Ik heb contact gezocht met Nathalie omdat ik graag weer eens wat bijzondere foto's van mezelf wilde. Vakantiekiekjes zijn leuk hoor, maar ik wilde mezelf graag door een professionele lens zien. En dat is zeker gelukt! De shoot was goed geregeld, en de dag zelf was gezellig en ontspannen - ondanks dat ik het spannend vond om voor de camera te staan. Nathalie stelde me echt op mijn gemak en dat is terug te zien aan de foto's: Ik sta er op zoals ik ben, maar dan nét een beetje mooier ;)

– Eline

Na lang piekeren heb ik bij Nathalie een fotoshoot geboekt. Maar tijdens het mailcontact en ook bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak. Eerst ideeen doorspreken, een kop thee, en dan aan de slag. Tijdens de shoot was de communicatie goed, zodat we tijdens het fotograferen een goed beeld konden vormen over de eindresultaten. Door een hele fijne samenwerking, vol met respect en creativiteit, zijn er prachtige foto's uitgekomen. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en zou het zo weer doen!

– Indi

Wat ben ik blij met de foto's die Nathalie heeft geschoten. Ik maak schilderijen en het was zo fijn dat Nathalie zich aangetrokken voelde tot dat proces. Ze heeft oog voor ambacht en detail en ik voelde me enorm op m'n gemak voor de camera - en dat is echt heel knap van haar. Ze zorgt voor een mix van gemoedelijkheid en professionaliteit. Wil je ook werkzaamheden prachtig laten vastleggen door een vakvrouw, dan zou ik haar zeker adviseren.

– Andrea

Veelgestelde vragen

Is een editorial fotoshoot iets voor mij?

Wil jij door een gepubliceerd modefotograaf gefotografeerd worden zodat je een serie foto’s krijgt die zo in een magazine zou kunnen? Een ontspannen fotoshoot waar je jezelf kunt zijn, en waar je de tijd en de ruimte krijgt om samen de beste resultaten te bereiken?

Dan ben je bij mij – met deze fotoshoot – aan het goede adres.

Of je nou gewoon voor jezelf mooie en stijlvolle foto’s wilt, of juist je bedrijf of personal branding in waarde wil laten stijgen door middel van goede fotografie: Ik zet je op een prettige manier op de foto met hoogwaardige resultaten.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Wanneer kies ik voor een editorial fotoshoot?

Een editorial fotoshoot is gebaseerd op een concept voor een verhalende serie foto’s. We nemen de tijd en de ruimte om in grote lijnen een thema uit te werken, en je krijgt de mogelijkheid om van kleding te wisselen voor meer variatie.

Je kunt gebruik maken van attributen, verschillende settings, of zelfs verschillende lokaties om jouw verhaal goed over te brengen. Daarbij kijken we naar wat je met de foto’s wilt bereiken en uitstralen, zodat ik daar rekening mee kan houden met de beeldtaal. Dit maakt deze fotoshoot erg geschikt voor mensen die een diverse serie foto’s willen, voor zichzelf of voor hun bedrijf.

Indien je meer interesse hebt om in een kortere tijd – samen met iemand of met een groep personen – in één setting (en in één outfit) te worden vastgelegd, kun je ook even naar een reportage fotoshoot kijken!

Heb je een studio waar we kunnen fotograferen?

Ik heb geen vaste studio; in plaats daarvan bouw ik wanneer dat nodig is op een (binnen)lokatie een studio set-up op. Ik heb een reiskit met flitslampen en gebruik als achtergrond een egale of leuk behangen muur, een achtergrondrol of een achtergronddoek. Dat kan bij mij thuis in Renkum (waar we tegelijk de beschikking hebben over allerlei mooie buitenlokaties, zoals het bos, veld en de heide) maar ook op een andere plek.

Dit is mijn favoriete manier van werken: Op die manier blijft de sfeer ongedwongen en ontspannen, en krijg ik als fotograaf steeds nieuwe creatieve impulsen van verschillende lokaties.

Mag ik de foto's gebruiken voor commerciële doeleinden?

Dat is natuurlijk mogelijk! Ik maak dan een commerciële licentie voor je op. Je kunt contact met me opnemen voor de mogelijkheden en de prijzen.