Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

Blog

Toen ik 4 was besloot mijn opa dat ik toe was aan het maken van mijn eerste schilderij. Met veel liefde en aandacht tekende hij een stilleven op een stuk hardboard: Een tafeltje met een vaas bloemen, een poes en een hond. Dat zette hij op zijn schildersezel, en in de week dat ik bij mijn grootouders ging logeren werd dat ons project. Met mijn doosje waterverf – maar met zijn penselen, schilderden we uren aan mijn eerste kunstwerk.

Als modefotograaf heb ik veel leuke opdrachten mogen doen en is mijn werk in bekende bladen gepubliceerd. En eerlijk is eerlijk; het geeft een enorme kick om naar een goede lectuurwinkel te lopen, het September Issue van de Amerikaanse Elle uit het schap te pakken, en om dan jouw foto's daar in te zien staan. De foto's die jij heb gemaakt! De foto's waar jij je hart en ziel in hebt gestoken!